Speeddaten met videodates 💻

Een nieuwe manier van daten is tijdens corona meer populair geworden. Waar online daten al veel langer gedaan wordt, is het Videodaten vooral populairder geworden. Een videodate is dan ook een hele prettige manier van daten. Door video speeddaten Den Haag kun je in een korte tijd veel verschillende mensen ontmoeten. Via je telefoon, iPad of computer kun je gemakkelijk een gesprek volgen vanuit het comfort van je eigen huis. Je ontmoet leuke singles vanuit binnen jouw omgeving op een hele gemakkelijke manier. Als je een leuke match hebt, dan kun je natuurlijk altijd alsnog een date inplannen. Videodaten is dus geschikt voor iedereen die op een prettige manier wil speeddaten.

Verschillende soorten dates 🥂

Daten kun je ook veel verschillende manieren doen. Grofweg kun je zeggen dat je online kan daten en real-life kan daten. Het online daten kan door middel van chatten en videobellen. Speeddates door te videobellen wordt steeds meer populair. Dit is niet voor niets zo, want met videobellen kun je op een prettige manier kennismaken met nieuwe mensen. Het voordeel van videobellen is dat je meteen een echte indruk van iemand opdoet, zonder dat je daar extreem veel moeite voor hoeft te doen. Je kunt makkelijk tijd vrijmaken en vanuit je eigen huis kennismaken. Loopt de date op niks uit, dan zeg je elkaar gedag en dan kun je de volgende date meteen starten.

De voordelen van Online Speeddaten Den Haag 👍

Videodaten heeft veel voordelen. Een groot voordeel is dat je eindelijk niet meer via de telefoon hoeft te swipen om eindeloos op zoek te gaan naar een match. In een korte tijd kun je veel leuke mensen ontmoeten waar misschien een leuke match bij zit. Een online video datingsite maakt daten vooral gemakkelijker. Naast dat het daten sneller gaat zul je merken dat het daten persoonlijker is. Je hebt niet te maken met nepprofielen en oude foto's. Je ziet iemand zoals die echt is. Dit maakt het prettiger om een echte indruk op te doen tijdens jouw date.

Hoe werkt online speeddaten 💌

Online video dating werkt ontzettend simpel. Door gebruik te maken van videodaten Den Haag heb je nog meer kans om de perfecte persoon te ontmoeten. Tijdens het online speeddaten heb je meerdere videodates achter elkaar. Tijdens deze korte date spreek je een mogelijke match. Als het bevalt dan heb je altijd de optie om de videodate te verlengen. Doordat alle dates kort zijn word je gedwongen om meteen kennis te maken. Is het een match, dan kun je verder videobellen of chatten.

b3lineicon|b3icon-wine||Wine

Hoe werkt het matchen?

Alles begint natuurlijk met de videodate zelf. Tijdens het evenement deel je korte gesprekken met andere deelnemers. Na het evenement geef je aan ons de namen door van de deelnemers met wie jij een klik voelde. Let op, je mag meerdere namen doorgeven en hoeft niet te kiezen! Vervolgens ontvang jij van ons een mail 📧 met daarin de voornamen én e-mailadressen van alle deelnemers die een vervolggesprek met jou wel zagen zitten. Dit zijn uiteraard alleen de wederzijde matches, oftewel de deelnemers die elkaar allebei een 'ja' hebben gegeven. Nadat wij deze mail met contactinformatie hebben gedeeld, is het tijd om de stoute schoenen aan te trekken en contact te leggen met jouw matches! Succes!

b3lineicon|b3icon-user-heart||User Heart

I don't speak Dutch: can I join a videodate?

You just made your first step to get more involved with the Dutch people, good for you! And this is just a small reminder for you; you´re more than welcome to join a videodate if you´re not a (fluent) Dutch speaker! Of course we understand that this might make you nervous at first, but as you know, the Dutchies are known for their language skills 💬, so please don´t you worry about that! Once you let us know during the subscription that you don´t master the Dutch language very well, we will communicate with you in English. So you won´t experience any difficulties with any questions you might have or during your videodates. Now, let´s videodate!

b3lineicon|b3icon-user-check||User Check

Wanneer gaat een evenement niet door?

Natuurlijk is het voor onze videodates belangrijk dat er meerdere deelnemers aanwezig zijn. 🙂 We hebben er daarom voor gekozen te werken met periodieke inschrijvingen. Dit betekent dat jij je inschrijft voor een videodate op een bepaalde datum. Dit zorgt ervoor dat wij van tevoren weten hoeveel deelnemers we ongeveer kunnen verwachten. We laten het evenement doorgaan wanneer er minimaal 5 inschrijvingen zijn. We kunnen uiteraard niet garanderen dat er ook daadwerkelijk 5 deelnemers aanwezig zijn tijdens het online event, omdat we niet weten wie er allemaal online komen. Het kan daarom voorkomen dat er meer of minder deelnemers aanwezig zijn dan waar we op hadden gerekend. Mocht het evenement moeten worden gecanceld, door té weinig deelnemers, dan zorgen wij er uiteraard voor dat dit goed wordt gecommuniceerd door middel van een e-mail.

Alle evenementen op een rij

Speeddates vanaf €13,98