Veelgestelde vragen

Heb je, na het lezen van deze website, nog meer vragen? Kijk dan snel hieronder voor de meest gestelde vragen. Ben je enthousiast geworden en wil je weten wanneer je kan speeddaten in Den Haag? Kijk dan in de agenda.

Oorsprong speeddaten

Speeddaten is bedacht door Rabbijn Yaacov Deyo aan het eind van de 20e eeuw. Zijn idee werd al snel razendpopulair in Amerika, en in de jaren die daarop volgden werd het speeddaten ook steeds bekender in Nederland en de rest van Europa. Tegenwoordig worden er honderden speeddate-avonden per jaar georganiseerd, en is het nog altijd een zeer goede manier om veel nieuwe mensen te leren kennen.

Speeddaten voor wie?

Speeddaten is geschikt voor alle singles die op zoek zijn naar een leuke avond, en een gezellige manier om nieuwe mensen te leren kennen. Als organisatoren horen wij vaak dat mensen twijfelen of ze wel geschikt zijn voor speeddaten. Maar maak je vooral niet teveel zorgen! Ben je single? En wil je graag nieuwe mensen leren kennen op een leuke manier? Dan moet je speeddaten écht eens uitproberen!

Welke vragen stel ik?

Omdat je maar 3 minuten gesprekstijd hebt, is het handig om een onderwerp aan te snijden dat bijblijft. Praat bijvoorbeeld over je passies of over je dromen. Vaak blijkt ook dat humor goed werkt om iemand leuk te vinden, dus als je een grappig verhaal hebt, is dat ook een aanrader om te vertellen.

Na de avond (matchmail)

Na een speeddate avond ontvangen wij jouw matchkaart en stellen wij de matchmails op. Iedere deelnemer ontvangt van ons een mail met de wederzijdse matches. Je ziet de naam en het mailadres van jouw match in de mail, zodat jullie nu allebei contact met elkaar kunnen leggen.

Na de avond (hoe kan ik dat het beste aanpakken)

Het is heel begrijpelijk als je zenuwachtig bent om contact te zoeken met je match. Toch raden we je aan om niet té lang te wachten. Om het je een beetje makkelijker te maken, staat het e-mailadres van jouw match in onze e-mail. Zo hoef je niet meteen te bellen, maar kun je het contact rustig opbouwen met een mailtje.

Hoe werkt de wachtlijst?

Het is belangrijk om tijdens de speeddates de balans tussen het aantal mannen en vrouwen goed te bewaren. Daarom werken wij met een wachtlijst. Mocht er niet voldoende plek zijn voor nog meer vrouwen (omdat te weinig mannen zich hebben ingeschreven) dan plaatsen wij de vrouwen op een wachtlijst. Zodra er meer mannelijke aanmeldingen binnenkomen, kunnen ook de vrouwen op de wachtlijst deelnemen aan de speeddate.

Meld je aan voor de agenda en aanbiedingen

Ja, stuur mij updates!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Speeddates vanaf €13,98